Een offerte op maat

Welke informatie hebben we bij Hans Lubrecht Internationaal Transport nodig om een offerte op maat te maken voor uw bedrijf?

Wij werken met de nieuwste offertesoftware. TLN Planner is de meest accurate planner voor beroepsgoederenvervoer. Zo zijn er geen verassingen met tol, LKW-Maut of extra kilometers door gebrekkige routeinformatie. Is de offerte akkoord en de vrijstelling of T-Document in ons bezit dan plannen wij optimaal voor u. Door op de APM2 en RWG terminals de documenten voor aan te melden zijn er ook geen of korte wachttijden op deze terminals. Wij rijden met eigen vrachtwagens en kunnen bij grote vraag opschalen door middel van charters. Hierbij maken we gebruik van een selecte groep chauffeurs.

Hans Lubrecht Internationaal Transport BV werkt volgens de conventie goederenvervoer. CMR is een internationale conventie bij grensoverschrijdend wegvervoer. De afkorting CMR staat voor Convention Relative au Contrat de Transport International de Marchandises par Route (Conventie voor het Internationaal Vervoer van Zaken over de Weg). De CMR is van toepassing op alle vervoer over de weg van of naar een bij de conventie aangesloten land.

HLIT is aansprakelijk vanaf het moment dat onze chauffeur de zaken in ontvangst neemt tot het moment dat hij de zaken aflevert. De schadevergoeding wordt berekend naar de waarde van de zaken op de plaats en het tijdstip van de in ontvangstneming door de vervoerder. De schadevergoeding is echter gemaximeerd op € 11,60 per kg

Bel voor een offerte met Renate Lubrecht, T: 0031 – 10 – 3035447 M: 0031 – 6 – 50402394 of stuur een E-mail bericht naar: info@lubrecht.nl